En mindre bra dag idag

Ja då har man haft en hel del väldigt bra dagar, det är jag väldigt tacksam över. Har känts som att det gått åt rätt håll, men så får man en natt med nästan obefintligt med sömn så då blir det ingen bra dag. Tog en hundpromenad på morgonen för att bli lite piggare trodde jag, men det blev bara värre, blev bara ännu tröttare, så idag har jag ingen som helst ork alls, det får bli en soffdag idag med brasa fleecefilt vetekudde mot all värk i kroppen och lite att läsa i den mån jag orkar.

Är så tacksam för att jag har en man som bryr sig och lagar mat, tar hand om disk mm när jag inte orkar. Måste bli lite piggare tills imorgon när vi är bortbjudna på eftermiddag, kvällen.

Kram till er alla 🙂

6 reaktioner på ”En mindre bra dag idag

  1. Har också haft en mindre bra dag. Seg och värkig. Ramlade ju i trappan häromdagen och har blåmärken på möjliga och omöjliga ställen. Nacken har värkt i natt så jag har sovit oroligt. Vet inte om det hänger ihop med att jag ramlade, tror inte det för jag brukar ha ont i nacken… På min smärthanteringsgrupp som jag går på fick jag lära mig att jag måste vila efter hundpromenaderna också. Jag som alltid sett hundpromenaderna som en vilostund för att jag tycker att det är så skönt att vara ute och gå.
    Hoppas att din morgondag blir bättre. Kram!

    Gilla

    1. Ja usch för såna dar, Usch hoppas du inte gjorde illa dig allt för mycket. Idag känns det bättre har sovit gott inatt. Ja man tycker att man vilar när man går en hundpromenad 🙂 fast egentligen gör man ju inte det :). Vi som är utbrända tycker väl att vi vilar på ett sätt när vi gör vissa saker för att vi är så vana att vara i farten.. Medans andra inte tycker det :). Vi får hoppas på ett bättre 2016. Kram och Gott Nytt År på dig :).

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s