Mycket denna vecka

I bland så kör det i hop sig vissa veckor, denna vecka har jag uppbokad både måndag, tisdag och onsdag, så då gäller det att vila mycket för att orka. Men läkarbesök och zon terapi ruckar jag inte på det är viktiga saker.

I helgen har jag inte gjort nånting egentligen mer än att sticka, tycker det är kul att ha hittat tillbaks till min hobby som jag hade för en så där 25- 30 år sen, superkul. Jag kopplar verkligen av när jag stickar och då gör man inte mycket annat kroppsligt heller :), så man vilar kroppen mycket och jag känner mig något piggare idag. Men det som skrämmer mig lite är faktiskt att så fort jag gör nåt fysiskt, tex bär in ett par backar ved så blir jag tvär slut varför ?, som jag sa i tidigare inlägg, så verkar jag inte återhämta mig så mycket längre, jag vet inte vad det är för fel. Ska ta upp detta med läkaren på onsdag, det är lite skrämmande att jag märker på återhämtningen förr och nu, vill absolut inte att det ska gå åt det hållet. Jag gör ju inte så mycket fysiska saker här hemma längre, har ju dragit ner på allt, men blir ändå inte bättre, mycket märkligt.

Nu ska jag gå ut med hundarna i vårsolen sen blir det färd mot stan.

Ha en bra dag  kram

4 reaktioner på ”Mycket denna vecka

    1. Nä visst är det skrämmande, jag vet inte vad det är.Jag har varit hos läkaren i dag och hon frågade mig vad jag tyckte om rehab mötet förra måndagen, och jag sa att jag var nöjd att försäkringskassan nu vill hjälpa till och skicka mig till specialistvård. Det heter EPM, dom jobbar i teamwork och ska utreda mig. Jag tycker det känns bra. Vårdcentralen har gjort vad dom kunnat och även jag har gjort vad jag kunnat tycker jag, man kan ju inte göra mer än att vila, gå promenad, äta mediciner och allt vad som görs. Nu ska vi se om dom kan göra nåt mer, och om jag klarar att gå tillbaks till mitt ordinarie jobb. Jag börjar nu tveka mer och mer eftersom jag har ett fysiskt tungt arbete så är ju inte det optimalt direkt. Men men tänka positivt och hoppas att allt ordnar sig i slutändan. :), inte lätt alla dar i veckan, men idag är det en sån dag :). Återkommer om mer sen när jag väl börjar där, kan ta upp till 90 dagar innan man kommer in. Kram

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s