Äntligen en något bättre dag

12528805_977023419041411_1850735297_oÄven om jag är väldigt trött idag med så har jag inte haft den utmattande tröttheten som jag haft en längre tid. Man får vara glad åt det lilla :). Varit in till stan i dag med mannen som har tagit semester två dagar :), han skulle till lasarettet och jag passade då på att gå in på skolan där jag jobbade när jag blev sjuk. Skolan låg precis i närheten så det passade bra, det var så roligt att träffa en del som jobbade där, och dom var lika glada att se mig :), man får lite energi av sånt. :). När gubben var klar så for vi iväg och hämtade min telefon som varit inlämnad ett antal gånger ( ett måndagsexemplar ). Köpte den i somras och det var tredje gången jag lämnade in skiten. Men nu fick jag en ny telefon så det var bra, hoppas att den håller bättre. Sen så handlade vi så vi har mat för tio dagar framåt så det känns himla skönt. Då slipper jag tänka på den saken. Får hjärndimma av att försöka hitta på mat och sen nota på det, det blir för mycket för huvudet.

När vi kom hem var jag väldans trött så först satt jag mig i solen en stund men kände efter ett tag att jag var tvungen att lägga mig en stund. Följde med på promenaden med hundarna, sen la jag mig igen och tittade på Malou efter tio, måndagens program handlade  om utmattningssyndrom, var ett väldigt intressant program, kan tipsa om det :).

Det är skrämmande att denna sjukdom bara ökar och ökar, tänk om man kunde snappa upp personerna i tid som håller på att stressa ihjäl sig, det skulle vara mycket värt att rädda ett par stycken från att hamna i denna hemska situation, som är så svår att ta sig ur. Började läsa en bok nu på eftermiddagen som handlar om medveten andning, den kan jag varmt rekommendera, mycket bra tips och övningar. Tänk vad andningen spelar stor roll i våra liv egentligen, man har aldrig tidigare innan sjukdom ens tänkt tanken på hur man andas och hur viktig den faktiskt är. Har lånat den på biblioteket.

Är otroligt tacksam för att jag fick en bra dag idag, dom är sällsynta nu för tiden, är även glad att mannen tagit semester och hinner göra lite extra här hemma. Älskar honom verkligen, han har fått dragit ett tungt lass här hemma nu när jag inte orkat.

Ha en underbart trevlig kväll, kram

4 reaktioner på ”Äntligen en något bättre dag

 1. Den boken har jag funderat på att köpa. Jag tror att andningen påverkar måendet otroligt mycket och att vi under snabbåren fick felaktig andning.

  Gillad av 1 person

 2. Många har tipsat om det avsnittet med Malou, ska ta och titta på det.

  Intressant bok, ska klicka hem den.

  Låter som om du fick en riktigt fin dag❤️

  Styrkekram❤️

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s