Jo tröttheten är tillbaka

Mannen i huset fick ryggskott i söndags, så det blev ju inte så bra då jag fick ta över det mesta  av hushållsarbetet här hemma. Den extrema tröttheten är tillbaka åter igen, men det finns ju ingenting man kan göra åt det. Det är ju inget man kan rå för direkt. Lätt hänt när trädgårdsarbetet ska sättas igång, det blir ju han som får göra mycket även där när man själv inte har orken. Tog honom två timmar att ta sig från sängen in i badrummet och det handlar om ca tre meter. Åh vad jag tyckte synd om honom, fruktansvärt att se honom ha så ont. Men nu har läkaren skrivit ut starka piller så nu är han på bena i alla fall. Men tänk vad det tar på energin när man får göra lite för mycket, har varit totalt slut i dag.

I morgon har dom lovat solsken så då ska jag vara ute mestadels av dagen, bara njuta och lapa sol :). Tur att det varit lugnt med alla möten och annat man har haft sista tiden, hade inte orkat med det också. Nu när det blir så här så ser man ju hur lite man egentligen orkar fast man varit hemma så länge, det är skrämmande tycker jag. Man körde slut på reservkraften med.

Ha en fortsatt trevlig kväll, kram

4 reaktioner på ”Jo tröttheten är tillbaka

  1. Åh nej, vad trist med ryggen! Hoppas att han snart blir bättre. Förstår att det blir tungt för dig att ta allt när han inte kan. Samtidigt är det svårt för ens respektive att alltid finnas till hands. De är ju människor också 🙂 Min man är väldigt trött nu och har varit det en period. Försöker ge honom så mycket vila jag kan. Vi kan inte ha två kraschade föräldrar här hemma och det är lite skönt på sätt och vis, att jag kan oroa mig för honom istället för tvärtom.

    Ta hand om varandra!

    Gillad av 1 person

    1. Ja dom blir lite slitna dom med, jag har ju turen att ha stora barn och bara ett kvar hemma så det är skönt. Beundrar er som har mindre barn och klarar av detta. Måste vara oerhört påfrestande. Kram

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s