Sol och växthus

Äntligen har jag fått mitt växthus i hopsatt, stått och putsat fönster hela helgen, med hjälp av gubben. Fått sätta mig och vila mellan varven. Som jag längtat efter detta växthus. Hade ett vid vårt förra hus men vi orkade inte plocka ner det och ta med det, så nu har det gått ett antal år utan. Men dom sista tre åren har jag väl inte varit pigg nog att odla nåt heller. Har varit väldigt sparsamt med trädgårdsarbetet sista åren då jag varit dålig, men med hjälp av mannen så har vi fått lite ordning ändå.

Det har varit mycket gå och stå i helgen så fått himla ont i ryggen, har inte sovit bra inatt pga ryggvärk, men men får gotta mig i det fina vädret idag. Ska strax åka på zon terapi så kanske ryggvärken släpper lite, sen ska jag vara ute i solen resten av dagen. Har telefontid med läkaren på eftermiddagen, får väl då reda på när rehabiliteringen ska påbörjas. Så snart som möjligt antar jag.

Ska väl börja plantera om allt jag satt nu under april, får ta lite åt gången, fortsatt mycket vila som gäller. I kväll är det ett program med Dr Mikael och Tilde på 7an, det ska handla om utbrändhet, stress och oro, då sitter jag klistrad :).

Ha en fin dag, kram

6 reaktioner på ”Sol och växthus

 1. Vad härligt med ett växthus. Hoppas att ryggen blir bättre och att du kommer ha ork att ägna dig åt växthuset. Det är så givande när man väl har fingrarna i jorden 🙂 tycker jag. Tack för tipset om programmet. Det hade jag inte koll på men vill gärna titta på det. Håller tummarna för att läkaren kommer med bra besked 🙂 Kram

  Gillad av 1 person

  1. Ja det är helt underbart, har saknat det länge :). Läkaren tyckte jag skulle minska ner på den ena medicinen redan i dag, å får väl prova det, minska ner till hälften och hoppas att jag inte märker nån skillnad. Vill ju inte börja må sämre nu när jag mår bättre :). Sen ska jag få tider hemskickade för två föreläsningar, en om stress och en om smärta. Sen ska vi träffas och göra nån form av schema som är bäst för mig med sjukgymnastik, kurator och gruppbehandling,stress. Det kommer nog bli bra.:) Kram

   Gilla

 2. Såg programmet på Sjuan. Tyckte det var kul att ett program om stress har den mest stressade läkare jag nånsin sett 😊 Han växte dock i mina ögon när han berättade om sin panikångest. Tyckte dock att det var mycket man hört förut och lite för korta snuttar om allt. Bra att ämnet kommer upp dock!

  Gillad av 1 person

  1. Ja han är lite stressad och pratar fort :), håller med om att det var korta snuttar, men så är det alltid tycker jag, även när dom har på nyhetsmorgon på tisdagar, det är lite tråkigt. Men det är ju bra att dom lyfter ämnet ändå :).

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s