Midsommarafton

Ja då var det midsommarafton idag, tar det lugnt nu på morgonen. Vi är bortbjudna på eftermiddagen till min bror, det blir trevligt, vi har alltid roligt när vi träffas, mycket tok och skratt blir det :).

Har varit några vändor på Epm och gjort mindfulnessövningar, det är ingen enkel uppgift, tycker det är ganska svårt, tankarna far gärna iväg åt olika håll, men övning ger väl färdighet, skulle öva hemma också det tycker jag är ännu svårare.  Men man försöker så gott man kan. Medicinska yogan var bra tycker jag, den trivs jag med, inga svåra övningar :). Sen har jag fått ett träningsschema över sommaren av fysioterapeuten :). Har inte riktigt kommit igång med det ännu men gjort en del övningar i alla fall. Promenader på morgonen fortsätter jag med, oftast ca 30 -40 minuter, väldigt skönt. Övar lite på mindfulness där när jag går, tittar på blommor, buskar, träd, andras trädgårdar :), det är lätt att tankarna far iväg, men kommer på mig själv ofta :). Tycker det är lättare att öva så på promenaderna än att sitta hemma och öva :).

Har hållit på mycket i trädgården sista tiden, köpt lite nya perenner, så nya rabatter kommer till :), min man får göra grovjobbet så planterar jag :). Hinner inte sitta vid datorn nånting just nu, är ute hela dagarna. Är en riktig naturmänniska, hatar att vara inne vid fint väder. Sitter och njuter av all växtlighet i trädgården :), det är min oas. Kommer på nya planer hela tiden :). Men viktigt är att sätta sig när man är trött, har tappat lite ork sista tiden med allt som hänt, men känner ändå nu att återhämtningen funkar hyfsat ändå :). Trädgårdsarbete är ju ett tufft och tungt jobb det med, men kul att ha nåt att göra

Detta bildspel kräver JavaScript.

Ha nu en riktigt fin midsommar, ta hand om varann :), kramar.

 

 

2 reaktioner på ”Midsommarafton

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s