Mår skit just nu

Trött,trött, trött sovit 2 timmar inatt, legat vaken sen kl ett, så trött och slutkörd. Sovit dåligt hela helgen. Känns som man sover sämre med kedjetäcket faktiskt. Arbetsterapeuten sa man skulle ge det 4-6 veckor, men jag vet inte, tänkte byta täcke ett tag igen och hoppas på att få sova bättre. Gör snart vad som helst för att få sova, det här börjar likna kattskit. Mådde så dåligt i morse att tårarna kom,hade superont i magen och en jävla ångest, så sjukt, brukar aldrig få problem med ångest men nu sista tiden har den kommit mer och mer, det gör mig orolig. Man blir arg, frustrerad, ledsen, orolig och undrar varför i all världen jag inte kan sova. Så länge det håller på så här så återhämtar kroppen inte sig heller ordentligt.

Är så less på detta nu, har inte ork till nånting om dagarna, får förbannat dåligt samvete för att man inte orkar träna efter schemat man fick av sjukgymnasten, vad ska man göra, jag vet faktiskt inte, dom säger det är så viktigt med träningen, att man återhämtar sig under träningen med, ska man köra över kroppen ännu mer och träna eller ska man låta bli, jag vet faktiskt inte, alla säger olika. Vet varken ut eller in just nu.

Man blir stressad och oroad inför framtiden, man ska inte vara det, men det blir så ändå när det blir så här och man mår skit. Man tror hela tiden när man mår bättre att det vänt, men nä, det vänder åter igen och går åt fel håll, och det beror mycket på att jag inte får sova mer än 2,3,4 timmar varje natt, mer blir det inte.

Dagarna blir helt värdelösa när man är så trött, på onsdag väntar en fjällresa som jag sett fram emot länge, men man är tveksam till att åka nu, vet att det kommer tära ännu mer på krafterna, men samtidigt så mår man så bra däruppe i friska luften, är kluven även i detta. vill inte ställa in, ska försöka vila och meditera en hel del så får vi se om jag blir piggare under dessa två dagar som är kvar.

Man är kluven och allmänt orolig just nu, det känns i magen, hoppas innerligt att det snart vänder igen, man orkar inte må så här längre.

Ha en fin måndag, ta hand om varann, kram

6 reaktioner på ”Mår skit just nu

 1. Usch, jobbigt när det blir sådär. Lita på din känsla och instinkt, mår inte kroppen bra av träning så låt bli! Och likaså fjällresan, kanske är det inte det du behöver mest just nu. Utan bara vara hemma. Allt utanför vardagens rutiner är ju en belastning, även om det är positiva saker. Kram! ❤️

  Gillad av 1 person

 2. Vad tråkigt att det känns sämre nu och att sömnen är så risig för dig 😦 jag hoppas att det vänder och att du får det bra i fjällen, om du kommer iväg dit. Oavsett så önskar jag att du snart får bättre nätter, mer sömn, mindre ångest och mer ork igen! Stor kram!

  Gillad av 1 person

  1. Tack, ja det är riktigt trist detta, sov dåligt i natt med men orkade ställa mig på crosstrainern några minuter idag ändå :), varit ganska pigg idag ändå konstigt nog. Tror det är meditationerna som börjar ge sig till känna :), det ger effekt helt klart. Har gjort flera om dagen nu ett par dagar. Jag ska försöka komma iväg till flatruet imorgon :), vet att resan kommer ta på krafterna men där uppe blir det avkoppling :). Stor kram till dig med 🙂

   Gilla

 3. Men fy, jag lider verkligen med dig. Jag tycker att du ska lyssna på kroppen och vila. Sömnen är viktig för att man ska må ok. Fjällen brukar vara bra tycker jag. Jag brukar må bättre än hemma när vi är där. Hoppas att det blir så för dig också!
  Kram

  Gillad av 1 person

 4. Vad gör du på nätterna när du inte kan sova? Börjar tankarna snurra runt i huvudet? Så är det i alla fall för mej när jag inte kan sova, och det somnar man definitivt inte av. Man måste hitta ett sätt att klippa av tankarna, funkar det inte med sömnen om du skulle meditera på nätterna? Jag har inte provat meditation själv i nån större utsträckning, men det borde ju vara lugnande. Det är hemskt när man inte kan sova! Kram till dej och hopp om bättre sömn framöver!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s