Rehab mötet

Fortsätter att må riktigt bra, har haft nånting varje dag denna vecka på rehab, två möten har vi haft. Igår var försäkringskassan och arbetsgivaren  med även min syster var med som facklig representant. Det gick kanonbra,först fick jag själv berätta hur läget var och hur det varit under sommaren, och jag sa som det var att det går verkligen upp och ner hela tiden, att jag haft problem med sömnen i stort sett hela tiden, men har nu börjat få lite ordning på den för ca 10 dagar sen, och i och med att sömnen blir bättre så blir jag sakta bättre och piggare med :). Har haft tur i detta att jag aldrig  haft problem med varken läkare eller försäkringskassan, dom har varit förstående hela vägen. Jag sa redan i tisdags på det mötet att jag är redo för arbetsträning, men att jag även talade om både då och igår att jag fortfarande har en ganska allvarlig utmattning kvar i kroppen. Det har man ju märkt under sommaren så att dom är medvetna om det. Det är lika bra att ta upp allt så dom inte tror att man är fullt frisk bara för att man känner sig redo för arbetsträning. Men att jag hoppas att träningen ska göra att jag blir starkare framöver och klarar arbetet bättre.

Jag kommer börja arbetsträna 3 e oktober två timmar två dagar i veckan och tre timmar två dagar, ledig fredag pga att jag då har både mindfulnessövning och medicinsk yoga den dan. Även om jag börjar arbetsträna så ska jag även klara av rehaben som vanligt. Plus att jag har restid fram och tillbaka, ska bli spännande och se hur man ska klara allt :), men ser så mycket fram mot detta, ska bli kul att komma igång. Ska arbetsträna fram till 20 november så får vi se sen. Ska så småningom in på en arbetsplats där jag varit tidigare som jag vet kommer att funka, förhoppningsvis, så allt detta ser ut att bli så himla bra :).

Har haft mycket denna vecka så har inte hunnit med så mycket meditation och yogaövningar, det känns i huvudet, tänk så mycket nytta detta gör, att man känner sån skillnad. Nu ska jag strax iväg på medicins yoga och mindfulness :), är så tacksam för denna hjälp jag fått, och alla verktyg jag fått att arbeta med :).

Ha en trevlig helg, kram

2 reaktioner på ”Rehab mötet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s