Ren trötthet eller förkylning

Vet faktiskt inte hur det ligger till riktigt, konstigt är det, blir lite bekymrad när kroppen beter sig konstigt. I måndags vaknade jag trött, fast jag sovit åtta timmar, märkligt då jag nu sista veckorna brukar vara ganska pigg tidigt på morgonen, men i alla fall så gav jag mig av till rehab och gymmet, var otroligt trött där med, inte samma ork som jag brukar. Sen när jag kom hem var jag så himla trött, låg hela eftermiddagen och kvällen, helt orkeslös, helt värdelöst. Igår var jag också rätt trött, vilade mycket, var till frisören, det var det enda på hela dagen, och tre hundpromenader då förstås. idag var jag med trött när jag gick upp, nös hela morgonen, jaha tänkte jag nu är det förkylning på gång, men åkte till rehab och gymmet, hade inte jättemycket ork idag heller, cyklingen gick saktare och tog det allmänt lugnt, har ju ökat på vikterna lite grann så kanske därför jag känner mig tröttare, vet inte. Vilar en stund hemma, känner mig helt slut, snoret rinner mår allmänt skit. Ut med hunden efter lunchen och blir sen liggandes i soffan helt orkeslöst. Känt mig hängig hela dan.

Får väl se om det bryter ut nån förkylning eller vad det är för konstigt. Just nu när man sitter här i soffan känns det inte som nån förkylning.Man blir lite orolig att kroppen ska lägga ner nu igen när det varit så bra. Dessutom blir det lite tufft på måndag då jag först ska till gymmet, sen arbetsträna två timmar. Gillar inte detta att kroppen beter sig så här, nu vill jag bara att allt ska bli bra, återstår att se.

Delar med mig lite av mindfulnessövningar och en länk från Malou efter tio som handlar om utmattning.

Gratis Mindfulnessövningar

Malou Efter tio : ”Viktigast att förändra sin livsstil”

Ha en fin kväll, kram

 

2 reaktioner på ”Ren trötthet eller förkylning

  1. Vad trist med ner trötthet! Du tror inte det beror på att du varit mer aktiv och tränat, kanske. Eller så är det bara nån fas… Man blir ju inte klok på denna sjukdom. Har för egen del upptäckt att mina värsta dippar kommer runt mens, verkar som kroppen inte hanterar det något bra alls och blir överbelastad. Kollade på Malou nu, tänkte om det vore SÅ enkelt att rehabilitera sig. Jobba 50%, gå promenader, prioritera lite i livet och sova. Jo tjena. Synd att de inte verkligen talade om hur svårt det är och vilken tid det tar. Inslaget innan med vilka organ som påverkas var ju iaf lovande. Tänker så ofta på att det är inte konstigt att man inte blir trodd, inte får rätt vård i tid etc med alla dessa sk experter som sitter och svamlar och inte vet. Apuh. Hoppas du piggar på dig snart!

    Gillad av 1 person

    1. Ja visst är det trist, har ju varit pigg flera veckor nu, så kommer det en dipp igen. Har haft dom funderingarna om träningen, kan vara så, det är ju så svårt att veta, har ju ökat på vikterna lite, kan vara därför. Tiden får väl utvisa. Ska ju börja arbetsträna på måndag, med gym före på morgonen :), får nog ta det lite lugnt där på gymmet om jag ska orka :). Det blir tufft att klara både rehab tre dagar i veckan och arbetsträning på det, läkaren försökte få handläggaren på FK att dra ner arbetsträningen till 8 tim i veckan, men det gick han inte med på då dom har regler att följa, men men hoppas det löser sig. Man blir som sagt inte klok på denna sjukdom, fram och tillbaka hela tiden, igår var jag supertrött helt utan anledning, märkligt. Men har fått lära mig att inte fundera så mycket på det, det är jättesvårt för tankarna finns där nästan jämt, man ska bara acceptera att man har en sån dag bara och släppa det sen, svårt är det, men försöker. Man ska inte älta, man blir inte piggare av det, men man gör det ibland ändå, för man undrar ju som sagt. Ja det är ofta experterna sitter där och kanske inte egentligen vet vad det handlar om, dom kan nog bara spekulera, det är nog vi som vet som är i skiten, ibland vet man inte vad dom pratar om. Man tycker ibland att dom tar det lite för lätt på saken, dom kanske mest haft patienter som tillfrisknat snabbt, vad vet jag. Det är inte enkelt detta, man har varit på väg att ge upp ibland, men hoppas att jag är på gång nu :). Ha det så bra du med, kram

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s