En trött helg

Varit väldigt trött i helgen, var iväg en liten stund i lördags till stan, mest för att få dagens lilla motion. Orkar inte alls samma långa promenader längre, men det får vara så ett tag nu. Idag har jag varit tröttare än vanligt och lite halv deprimerad,mannen  fick åka till veterinären med andra hunden idag jag bara orkade inte följa med denna gång, visade sig att han hade urinsten och infektion, fick lite medicin som han ska äta nu ett tag. Legat mycket i soffan idag, gått en lite promenad med, men det tar på krafterna det med. Sa till min man idag att man är så trött på att vara trött, det är verkligen ledsamt att inte orka igen. Tror faktiskt aldrig jag kommer vänja mig vid detta. Nu när man var pigg ett tag innan detta hände, gjorde man ju en hel del grejer hemma, som man inte orkat tidigare, det var så kul, sen blir det blaha blaha igen.

Men tittar man tillbaks i backspegeln så var det nog fortfarande för tidigt att gå tillbaka, hade ju bara varit riktigt pigg några veckor, el nån månad och det är nog för kort tid trots allt. Hade ju bara sovit bra på nätterna nån månad och det är ju lite för lite när man ser tillbaka. Det verkar som att bakslagen kommer snabbare och snabbare, vet inte varför det är så, kroppen säger till mycket tidigare att nåt är fel. Visst det är bra att den reagerar, men så förbaskat tråkigt.

Nu tar vi en dag i taget så får vi se om jag kan återhämta mig lika fort som den sa ifrån igen. I morgon bitti väntar gymmet igen får vi se hur det går. Gick så där sist, man får göra så gott man kan helt enkelt, mer kan man inte göra :).

Ha en fin söndag kväll, kram

2 reaktioner på ”En trött helg

 1. Huvudsaken är att det känns bra att röra på sig, sen om det är 10 meter eller 1 km spelar ingen roll! 😊 Själv kände jag mig pigg i helgen och full med energi, trots en himla hosta. Men idag på jobbet kände jag mig så slö och frös massor. Åkte hem och visst hade jag feber. Så vi får se om vi ses på gymmet på Onsdag… Kanske bäst att hoppa över, även om febern inte är så hög.

  Mamma och hennes man var här igår och jag berättade om dig. Hon sa att när hon skulle börja arbetsträna hade hon sagt till om få jobba heltid EN dag i veckan och vara hemma de andra. ‘Då har jag 6 dagar på mig att ladda om och samla energi till nästa vecka’, hade hon bett om. Nämen det går ju inte, det måste vara 2 timmar om dagen, svarade chefen.

  Hon klarade av det några veckor och sedan tog det stopp. Blev sjukskriven igen och efter ett antal veckor skulle hon göra ett nytt försök. Då sa de att hon fick jobba EN dag. Det gick mycket bättre och kunde så småningom öka på.

  Det kanske inte skulle funka för alla, men kan kanske vara ett tips? 😊

  Kram Therese

  Gillad av 1 person

  1. Håller med huvudsaken man rör på sig :),trist att vara sjuk, man ska inte träna då så det är kanske bäst att du låter bli :), ja man ska igenom ett antal bakslag innan det funkar verkar det som, så drygt. Otroligt att hon klarade en hel dag, vet inte om jag skulle göra de, kanske :), tack för tipset :). Det tar ju på krafterna att ta sig iväg varje dag med. Tror det blev för mycket med både rehab och arbetsträning, nu blir det återhämtning några veckor sen ett nytt försök på ett annat lugnt ställe där jag varit tidigare, får se om det funkar då :). Får se om vi ses på onsdag 🙂 annars får du krya på dig ordentlig, så ses vi säkert veckan efter :).kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s