Mindre bra dag igen då

Lite svårt att hantera detta när det går väldigt mycket upp och ner. Men försöker leva med det på nåt sätt. Som jag berättade i tisdags så var det en mycket bra dag, pigg hela dagen, förutom på kvällen där jag härjade lite mycket med barnen :). I går var jag pigg fram till lunch, gymmet gick kanonbra, lite svårt att öka pulsen fortfarande, blir väldigt trött just av det. Kommer hem, vilar en stund sen gör jag mina övningar mindfulness, och meditation ca 30 min, känns helt ok. Tar en 30 minuters promenad med hunden sen däckar jag, så jäkla trött så jag vill bara sova, men vilar hela eftermiddagen  huvudvärken och smärtan i axlarna smyger sig på,tar en värktablett men som vanligt hjälper det inte, fortfarande så trött, men tar ändå och lagar lite mat. Trött resten av kvällen fortfarande skallebank och ont i axlarna.

Sover nu hela natten vaknar, ganska pigg, inte jättepigg men ok, men fortfarande ont i huvud och axlar. Äter frukost, tar en hundpromenad, mindre sådan, sätter mig vid tv n  sen tar en dusch, är så trött och slut nu, mår skit. huvudvärk, ont i axlarna, svårt med koncentrationen idag, allmänt seg i huvudet. Alltså man får förhoppningar då man har sina pigga dagar och tänker, men så skönt, nu kanske det vänder igen, men icke, dom grusas ganska fort igen, suck. Ja inte mycket med det, bara ta det som det är och försöka få en bra dag ändå. Det är ändå otroligt jobbigt med dessa upp och nedgångar precis hela tiden, känns som att det är mer ned än upp just nu faktiskt.

Nu ska jag ta en stunds meditation så får vi se om det blir nåt bättre idag, har möte på jobbet på em, så hoppas bli något piggare.

Ni får ha en bra dag så gott det nu går :), kram

En reaktion på ”Mindre bra dag igen då

  1. Det sägs ju ofta att man ska ta en dag i taget. Ibland kanske en dag är för mycket? Man kanske skulle börja ta 1 timme i taget..? 😊 Du kanske inte tycker det, man har ofta höga krav på sig själv, men jag tycker du är superduktig som tar dina promenader, gör övningar och sedan gym på det!!

    Hoppas du mår bättre snart och att det får hålla i sig lite längre! 😊 Kanske vädret spelar lite roll också, många jag känner är sjuka – som inte varit sjuka på flera år – så det kanske är något i luften.. 😉

    Kram Therese

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s