Den tappade orken

Den tappande jävla orken flög sin kos tror jag. Blir vansinnigt trött på detta. Kan fortfarande inte låta bli att tänka på vad är det som är så jäkla fel. Varför blir jag inte piggare.

Vi har haft två rum fulla med skit sen barnen flyttade hemifrån, ca 1,5-2 år, har inte haft nån or alls till att ta reda på detta. Vi har pratat om att göra ett gym i ett av rummen, nu har vi gym grejer lite överallt. Sagt och gjort så idag påbörjade vi rensningen, det är inte lite saker kan jag lova. Min man gör det mesta av grejerna, flyttar lådor, möbler mm, jag gör inte mycket alls, rensar lite  gamla papper, tidningar mm, men det tar knappt en timme så är jag så trött att jag måste lägga mig ner en stund, bara av att rensa lite papper. Allvarligt, blir otroligt  frustrerad av detta, förbannad, orolig vad ska det bli med denna kropp som fullständigt lagt av efter detta bakslag. Hade en och en halv dag som jag var pigg, där har jag inte varit nåt mer sen dess :(.

Så nu har jag hela bordet full med papper o skit, hela hallen full med skräp. En del grejer som ska upp på vinden, min man får slita, jag själv ligger på soffan och har ingen mer ork just nu. Så kommer samvetet att gubben får jobba, som vanligt. Man vill ju så mycket, det är inget kul att ligga här och bara se på, vill vara delaktig.  Men livet är som vanligt, soffliggarliv. Många tycker säkert det är skönt att ligga o mysa i soffan, men jag har tröttnat för länge sen, vill bara komma framåt, börja jobba mm. Man ska inte ha så här mycket tankar i huvudet, jag vet det, man ska acceptera att det är så här, släppa och gå vidare, men det är inte enkelt vissa dagar att göra det. Tankar kommer och går hela tiden, speciellt dom sämre dagarna när orken tryter ordentligt. Vi får ett gym förr eller senare idag, när mannen, stackar n fått flytta klart allting.

Ha en fin lördag, kram

6 reaktioner på ”Den tappade orken

 1. Usch, stor igenkänning på den! Ligger i soffan med huvudvärk, yrsel, tinnitus och genomsvettig efter att ha uträttat stordåd, I långsam takt: Veckohandlat, tagit ner vinterjackor från vinden, lagat lunch och dammsugit mina 70 kvadrat. Sov en timme mitt i på förmiddagen och hade sovit gott 9 timmar i natt. Ändå kan jag nu inte uppbåda kraft till ett enda dugg mer idag. Man blir så frustrerad att detta ska behöva räknas som en storslagen bra dag. Acceptans, jo….

  Gillad av 1 person

  1. Tack:), ja man har lärt sig lyssna på kroppen, det är ett måste hela tiden :). Visst är det oerhört frustrerande, man vill så mycket men orkar just ingenting, har en sån dag idag då jag haft för mycket nu i veckan, är liggandes hela dagen idag tyvärr. Skittrist. Kram

   Gilla

 2. Det såg ut att gå bra i gymmet igår iaf, heja dig! 😊 Jag älskar att rensa, tycker det är kul och det är så skönt att få det gjort. Även fast man är helt slut efter så kan jag känna lite att det är värt det.

  Kram Therese

  Gillad av 1 person

  1. Tja bra och bra :), var väldigt trött men gjorde det jag skulle :). Tyvärr kommer tröttheten efteråt, det har märkts tydligt idag, inte många knop gjorda idag. Visst är det skönt att rensa, men har inte haft den orken på flera år så man har kommit efter ordentligt med det mesta. Vi tar nu lite i taget :). Kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s