Arbetsträning

Det har nu gått tre dagar med arbetsträning och det går väldigt bra, men det finns inte så mycket att göra, och det är som sagt bara en nödlösning i två veckor tills dom hittat nåt ställe. Har tom haft lite ork kvar när jag kommit hem. Men inte idag, då fick jag en riktig dipp på eftermiddagen. Fortsätter med mina meditationer på em när jag vilat klart. Känner att dom gör nytta, missar jag ett par dagar så blir jag sämre igen, så jag tror dom gör nytta :). Passade även på att träna lite i går kväll när jag kände att jag hade ork till det, det var väl tur det, för idag hade jag inte orkat det.

Fick brev från läkaren i går om ultraljudsundersökningen, dom hittade inga tumörer i sköldkörteln, men en hel del små knutor och en lite större knuta. Så nu ska jag till öron, näsa, halsmottagningen för lite fler undersökningar. Dom ska ev ta några prover på den större knutan. Jag som trodde det var ok med allt, men men det är ju bra att dom kollar upp, jag har ju en del symtom som kan tyda på sköldkörteln, så lika bra.

Har även pratat med läkaren i telefon idag om nya sömntabletter, eftersom dom jag äter inte håller nåt vidare, sover väldigt oroligt på nätterna. Skulle få några nya melatonin tabletter som är ganska nya får se om dom hjälper. Dom var förbaskat dyra men hoppas dom är bra.

I helgen ska vi åka upp till dottern i Sundsvall med hennes möbler, det ska bli kul med en liten resa, även om det kommer ta på krafterna antar jag. Men det är det värt :).

Ha en fin kväll, kram

2 reaktioner på ”Arbetsträning

 1. Skönt att de första dagarna har gått bra! Tänk på att ge kroppen tid att anpassa dig ❤

  Prova Propavan, ett snällt sömnmedel utan beroendeframkallande effekt. De nätter jag fortsatt behöver hjälp, tar jag en tablett 1,5 timmar innan sänggång, hjälper bra.

  Själv är jag uppe på 75% nu, fungerar bra, men är inte redo för 100% ännu, får ge 75% någon månad till.

  Kom ihåg fin vila❤

  Styrkekram ❤

  Gillad av 1 person

  1. Ja det är skönt att komma igång lite sakta även om man blir trött ändå. Bara ta det i sin takt så hoppas jag det löser sig denna gång :).Jag fick nåt nytt utskrivet som kommit ut nyligen, melatonintabletter får se om dom hjälper :), annars får jag be om propavan, har hört många som använder det och att det funkar bra :). Härligt att du är uppe så pass mycket i jobb :), önskar att jag kommer dit nån gång jag med :). Men det får ta den tid det tar :). Kram ♥

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s