Detta med sömnstörningar

Så himla jobbigt att inte få sova vissa nätter, med flera nätter på rad så blir man ju helt seg i huvudet, man kan ju inte tänka klart för fem öre. Har haft dessa problem sen långt innan jag blev ordentligt sjuk, med all säkerhet så var det väl mycket därför jag blev sjuk i utmattningssyndrom plus all stress man utsattes för i jobbet, och ingen om helst återhämtning under kvällarna.

Fick nu senast prova ny sorts melatonin tablett mot sömnen men den hjälper inte nämnvärt någonting. Men jag ska ge det några veckor så får vi se, men när man inte sover ordentligt så blir ju hela dagen lidandes. Jobbet går trögare för att man är trött i huvudet, sen orkar man ingenting när man kommer hem. Dagarna blir så himla tråkiga när man inte orkar nåt hemma, för man vill ju som vanligt mer än man orkar. Men jag prioriterar vilan i första hand nu så arbetsträningen ska fungera. Men att man inte får nån ordning på detta, ibland funderar jag på om man förstör sömnrytmen ännu mer genom medicinen, men jag vet inte. Har ju provat att vara utan med ibland och då somnar man inte alls istället. Jag hoppas verkligen inte att detta ska hålla i sig resten av livet. Jag vet att har man problem med sköldkörteln så kan man ha stora sömnbesvär mer. Ska ju kolla upp dessa knutor jag har på sköldkörteln nu i februari, om det är det som gör detta.

Ska man orka jobba så måste det ju funka med sömnen, man vaknar ibland redan vid två och inte kan somna om, rena vansinnet. Ja nog med dessa bekymmer nu.

Arbetsträningen funkar helt ok, har fått ett lugnt ställe på en lugn skola, så helt ok :)Får se vad dom hittar på när man sen ska jobba 25 %, det blir avstämningsmöte med läkare och Fk i slutet på februari. Har även skaffat årskort på gymmet här i byn, även gubben ska gå med :), så två dagar i veckan blir det där, sen om man orkar så blir det lite hemma med. Vill försöka jobba mycket med mig själv nu när jag inte går på rehab längre, det gäller att använda verktygen jag fick där :).

Ha nu en fin kväll, kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s