Äntligen

Bättre besked kunde jag inte få :), äntligen börjar arbetsgivaren lyssna. Är så lycklig just nu :), nu kan allt bara bli bättre :). Fick besked i går om helt nya arbetsuppgifter är på gång. På förra mötet frågade dom mig om jag kunde tänka mig göra nåt helt annat och då kom jag själv med ett förslag som dom nu verkar ha godkänt :). Helt galet,det trodde jag faktiskt aldrig då det strulat så mycket under mina år som sjuk, alldeles för många bakslag. Det här tror jag på, att jag tom kan komma upp i arbetstid betydligt fortare förhoppningsvis. Det känns så bra just nu mot vad det gjorde förra veckan, då jag fullständigt tappade sugen för allt. Det var en otroligt tung vecka.

Städning är ett tungt yrke, det går inte alls lika fort som tidigare allt går fortfarande i slowmotion när jag är igång. Är ofta väldigt, väldigt trött när jag kommer hem och det är då dom där hemska tankarna kommer igen, blir deprimerad av att bli så vansinnigt trött. Just då vill man ingenting, man funderar liksom, är det så här livet ska vara, så jävla värdelöst tänker man, man har liksom inget liv. Arbetstränar två timmar om dagen och sen inte orka nåt mer, vad är det för liv liksom. såna dagar gillar jag inte, men ibland dyker dom liksom upp. Som tur är så går det över lika fort.

Fokus på återhämtning, meditation och lite träning i den mån man orkar. Denna vecka började betydligt bättre, med det beskedet, ska arbetsträna nu fram till 6 e mars, då är det möte, sen förhoppningsvis kommer jag börja arbeta 25 %, ser fram mot det, ska få bli chafför i stället, det ska bli riktigt roligt. Det har jag varit tidigare i många år så det är inget nytt för mig. Ett fritt och bra jobb, ingen stress så underbart :). Får hoppas det kommer gå vägen, man får fortsätta ta hand om sig med mycket återhämtning, det har blivit det viktigaste i mitt liv nu. Fanns inte alls tidigare, då bara körde man på helt utan pauser. fördelen nu är ju att man har vuxna barn så man har bara sig själv att tänka på nu.

I dag satt jag ute och käkade mat i solen så himla skönt 🙂 i februari, tror jag är rekord för min del :), sen bjöd jag hem folk på fika här, då satt vi med ute :). Härliga dagar nu.

 

 

6 reaktioner på ”Äntligen

 1. Vad glad jag blir för din skull.🤗🤗🤗
  Hoppas att det ska ordna sig för dig med nya arbetsuppgifter och att din återhämtning ska fungera bättre.Så att du har lite energi att faktiskt leva när du kommer hem från din arbetsträning.
  Jag kommer aldrig att återgå till mitt gamla jobb som lärare.Det är en sorg att inse att jag aldrig kommer att klara det igen efter min utmattning .
  Jag längtar efter att lära mig nya saker och att arbeta med något annat. Det är inte värt att bränna sin själ och sin hjärna i ett arbete som ställer en inför orimliga krav och med bristfälliga resurser. Det är så på många arbetsplatser idag och då går människor sönder.Det är så himla sorgligt.Samtidigt är vi så många som har så höga krav på oss själva och alltid vill prestera och göra vårt bästa.
  Var rädd om dig❤❤❤
  Lycka till med dina nya arbetsuppgifter !
  Kram från
  Annica

  Gillad av 1 person

  1. Tack, ja det ska bli spännande att få göra annat :). Visst är det sorgligt att inte kunna gå tillbaks till det man utbildat sig för. Men håller fullständigt med att lärarna har galet för mycket. Har själv städat på en del skolor och man både ser och hör folk bränner ut sig fullständigt, tragiskt. Hoppas du kan hitta nåt annat som passar dig bättre framöver :). Det är som sagt inte värt att bränna sig åter igen, fast man vet att det är väldigt lätt hänt igen :). Jag har släppt tankarna på att klara av åtta timmars arbete, hade det ständigt i tankarna förut, men det stressar nog mer än vad man tror. Det tar den tid det tar denna gång och förhoppningsvis så kommer man dit en vacker dag igen :). Återhämtningen efter arbetet är viktigast just nu. Att man orkar igenom dagen, vissa dagar är tyngre än andra.
   Ha en jättefin dag, Kram Helena

   Gilla

 2. Så härligt! Bästa beskedet du kunde få! Tror att just det här att byta uppgifter är viktigt, känner det själv nu när jag är back på 75%. Hade det inte varit för att vi flyttar till Teneriffa om knappa 6 månader, så hade jag bytt nu.

  För mig går det framåt, utmattningen har helt släppt taget om mig, men prioriterar fortsatt min vila. Fast sista veckorna har det varit endel, vårt hem ligger ute på Hemnet sedan en vecka, visning idag och imorgon. Så nu har vi precis landat på ett hotellrum, för natten. Att få klart allt inför först fotograferingen förra veckan och tills idag, var lite små kämpigt 😅

  Styrkekram ❤

  Gillad av 1 person

  1. Ja hade nog börjat inse att nya arbetsuppgifter nästan var ett måste. städjobbet är alldeles för tungt för kroppen. Vad skönt för dig att utmattningen släppt taget :), men bra att du prioriterar vilan, det tror jag är viktigt, det gör jag med. Man har ju inte varit så duktig på det förr :). Härligt att få flytta till Teneriffa, låter helt underbart. Jag vet, jättedrygt med visningar, vi är inne på vårt tredje hus så vet hur det är :). Hoppas visningen går bra ). Kram

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s