God morgon

Dagarna och veckorna går så fort nu. Det går fortsatt bra att arbetsträna :), har inte börjat med nya arbetsuppgifterna ännu men inom ett par veckor så.Tröttheten brukar komma smygandes framåt torsdag,fredag, sen nu under två lördagar har jag varit totalt slut och bara varit liggandes mest hela dagen. Så nog märks det allt att man börjat jobba :). Söndagen brukar jag vara piggare. Fortsätter att prioritera ca 45 minuters vila när jag kommer hem, oftast med en guidad meditation, tycker det är så skönt att ligga och lyssna på det. Det har hjälpt mig väldigt mycket detta med meditation och andningsövningar. Man blir mycket piggare i huvudet, det var väldigt svårt i början detta med meditation, man hade svårt att koncentrera sig, tankarna for överallt, men det funkar till slut :). Därför tycker jag det är lättare med guidad meditation, då far inte tankarna iväg på samma sätt :).

Fortsätter även att gå till gymmet två dagar i veckan, ingen hård träning,måste lyssna in kroppen vad den orkar, vågar fortfarande inte utmana och ta i för hårt, vill inte bli sämre pga av det som jag blivit tidigare. Tycker huvudsaken är att man gör något i alla fall. Nu har jag ju kommit dit att jag klarar av det, men det tog lång,lång tid innan man orkade röra sig med promenader och lite träning, fick som sagt ofta bakslag även av detta,därför har jag svårt att våga prova ta ut svängarna för mycket, men det kommer väl :), lagom är bäst :).

Man har varit sjuk så länge nu att man lär sig känna av kroppen ordentligt, vad man klarar och inte klarar. I går och i förrgår var det ett jäkla väder att köra i, usch och fy, var helt slut bara av att åka fyra mil i ovädret, dessutom höll jag på att krocka i går så fick väja ner i diket en bit, men kunde ta mig därifrån själv.Idag är det också väldigt halt men inget oväder i alla fall :).

I helgen ska vi åka upp till dottern i Sundsvall så hoppas inte på oväder då. Nu ska jag ta mig till jobbet. Lägger in lite länkar om meditation här och här:).

Ha en fin dag,kram

3 reaktioner på ”God morgon

 1. Du gör helt rätt som prioriterar din vila! Så viktigt! Om två-tre veckor tror jag att du kommer ha kommit in i din nya vardag. Den här resan tillbaka tar tid, lite som en balansgång hela tiden. Själv funderar jag på att backa tillbaka till 50%. Inte för att jag är sämre, men däremot har jag inte fått till den där balansen ännu, där jag fortsatt har energi kvar på kvällen för min träning. På 50% fungerade det och nu har jag arbetat 75% sedan 3 januari och hittills har jag inte haft ork för ett enda träningspass. Ska fundera över helgen. Är så viktigt att man hittar balansen.

  Kul att du kommer till vår vackra stad till helgen! Välkommen!

  Ska ta tag i dagen här nu, kontoret väntar 😊

  Trevlig helg!

  Kram ❤

  Gilla

 2. Testar att kommentera på nytt sätt eftersom mina kommentarer bara försvinner hela tiden 😦

  Fint att läsa att det går framåt för dig och att du hittat så bra och kloka rutiner för dina dagar och veckor. Extremt skönt att det inte blev någon krock!! 😮 Kram på dig! /Linnea

  Gillad av 1 person

  1. Nu kan jag läsa din kommentar :), ja än så länge funkar det bra :), det är svårt och tar lång tid att hitta nån balans, men man har lärt sig vad som är viktigt för en, att det ska fungera. Vill inte ha nåt mer kraftigt baklag nu det räcker så gott med dom man haft. Men man vet som sagt aldrig, rätt vad det är så är det dags igen. Men haft mycket hjälp av min rehab där jag verkligen lärt mig läsa av kroppen, det klarade jag inte innan, sen har väl acceptansen kommit ordentligt nu med. Man trodde tidigare flera gånger om att man accepterat, men så var det nog inte. Tror det blir lite lättare att känna sin kropp om man accepterat ordentligt. Styrkekram till dig, kämpa på. ♥

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s