Nya arbetsuppgifter

Ja då var veckan avklarad med nya arbetsuppgifter, som mest består av att köra ut och hämta tvätt :).Det har funkat väldigt bra, väldigt trött i huvudet av att läsa lite kartor här och där, kör lite fel här och där :), kan vara lite frustrerande, men i det stora hela har det gått bra :). Har tre till fyra ställen om dagen än så länge, det är ju fortfarande arbetsträning det handlar om, förhoppningsvis sista veckan. På måndag har jag nytt möte med arbetsgivaren, läkaren och Fk. Hoppas kunna börja arbeta två timmar med lön från och med nästa vecka :). Det kommer funka bra sen när man lärt sig alla ställen, lite jobbigt för hjärnan nu bara, men mycket mindre slit för kroppen jämfört med städning. Är väldigt trött när jag kommer hem så en timmes vila behövs.

Hoppade över vilan idag vilket inte var så bra, var trött efter en veckas nytt arbete, men hade lite mycket att göra idag då vi ska ha kalas och folk här hela helgen. Blir väldigt sur och grinig när jag är trött och inte orkar. Det märks fortfarande att man inte orkar så mycket ännu, det blir jobb men inte så mycket mer. Men det ska väl bli bättre så småningom. Är väldigt tacksam för att arbetsgivaren gett mig nya uppgifter, det var jag som föreslog detta och dom köpte det :). Har fått höra att dom kommer utöka tjänsten när jag väl är så pass pigg att jag kan utöka :), känns jättebra.

Nu ska jag titta till karln som står och gör smörgåstårtor som vi ska ha till morgondagen :). Har haft soffhäng hela kvällen nu, kände att jag verkligen behövde det efter denna dag.

Ha en fin helg, kram

2 reaktioner på ”Nya arbetsuppgifter

 1. Vad roligt att läsa att det fungerar bra för dig med de nya arbetsuppgifterna❤❤❤.
  För mig betyder det mycket att se att det går att komma framåt i en utmattning även om det tar enormt lång tid att bli frisk och helt återställd.
  Du ger mig hopp om att jag i en framtid till en början kommer att fixa de där 25% på ett arbete igen även om jag inte är där än.
  Hoppas du får en riktigt fin helg med nära och kära.
  Var rädd om dig.
  Kram från
  Annica❤❤❤

  Gillad av 1 person

  1. Tack ♥, kul att kunna hjälpa någon framåt :). Jag trivs jättebra med nya uppgifterna, funkar kanon, bara tuta och köra :). Jag har ju själv haft en hel del bakslag och i början sökte jag också mycket på nätet om detta med utmattning, hur lång tid detta kommer att ta, man ville liksom ha nån form av mått att gå efter. Men det är så individuellt för alla, det beror ju mycket på hur långt gånget man kört ner sin kropp tror jag. en del blir friska efter nåt år,en del tar flera år på sig och en del kommer väl aldrig tillbaks heller. Trodde själv jag var en av dom faktiskt, kroppen ville inte alls hänga med när jag började arbetsträna och jobba. Men efter rehaben och detta år som helt sjukskriven så har jag lyckats någorlunda ta mig framåt igen :). Tror man måste ha en ganska lång tid i början av sin sjukskrivning för att kunna återhämta sig ordentligt. För mig blev det knäppt i början då jag skulle ut på arbetsträning redan efter två och en halv månad, det gick bara nån vecka då så var man tillbaks på ruta ett och så höll det på. Fick inte den där långa sjukskrivningen som behövdes. Så fort man kände sig något piggare så fick man ut och prova igen, helt galet. Tror man måste få vara pigg en ganska lång period innan man ens försöker prova, det är min erfarenhet i alla fall. Har jobbat mycket med mig själv sista året, tror man måste kämpa lite med det med om man ska bli friskare, bara vila hjälper en inte så mycket framåt, vila behövs, men när man börjar känna sig lite piggare tror jag det är bra att börja röra lite på sig med. Jag hade jätteproblem med det dom två första åren, men med lite meditation varje dag så blir man piggare i huvudet och då blir man lite piggare överlag :). Vi var duktiga på att vara duktiga :), tror man måste vara lite duktig på att ta sig tillbaks med :), inte för duktig för det var jag i början, man ville för mycket att det bara blev tok av allt, handlar nog mer om att göra det som känns rätt för en, man ska inte tvinga sig till nåt det blir inget bra tror jag. Hoppas du tar dig lite framåt :), sakta,sakta så ska det nog ordna sig. Man ger aldrig upp :), någon gång lyckas man :). Var rädd om dig med, kramar ♥♥♥

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s