Så tacksam

Det går långt mellan gångerna nu :), men allt flyter bara på nu :). Är så lycklig och tacksam att det funkar med allt just nu. Jobbet funkar utan problem, har även en hel del ork kvar när jag kommer hem :), så himla skönt. Livet har återgått till det normala igen. Umgås med en hel del folk på fritiden, behöver bara gå ut i trädgården så kommer det alltid nån och pratar :), ibland tar vi en fika, ibland en promenad eller så låter vi hundarna röja i trädgården :).

Känner mig så gott som frisk nu, visst har man sina dagar då man blir lite trött, men sätter mig en stund och tar en kaffe sen är man på banan igen :). Det är så mycket man får energi av nu så underbart. Förr tog det mesta energi av en, men nu har man kommit till det läget att man får en massa energi av olika saker man tycker om :). Återhämtningen funkar utmärkt, har lärt mig vad det är :), så viktigt att lyssna på vad kroppen vill och säger, inte köra över den som man hela tiden gjorde förr :). Har haft så mycket att göra sista tiden, så dagarna bara försvinner. Man har jobb, trädgård, hundar, ungar,kompisar ja en massa saker 🙂 och allt detta ger mig sån energi 🙂

Helgen som var var vi upp till fjällen, så härligt, fjällvandrade lite på Flatruet, lagade lite mat på fjället, njöt av natur,renar och bäckar som forsade. Var en del snö kvar på fjällen. I dag har vi varit till Ängsö slott och tittat, en vacker natur där med :).

Hoppas ni tar det lugnt där ute och njuter av allt det fina ute nu. Kom ihåg att lyssna på kroppen, ta bort alla måsten och ta dagen som den kommer :). Man blir piggare med tiden :), det tog några år men nu känns det äntligen som man är på banan igen. Dom symtom jag har kvar är egentligen att minnet fortfarande är mycket försämrat, väldigt glömsk fortfarande. Fortfarande blir jag trött i huvudet av för mycket läsning och att umgås för länge med folk, det funkar men blir trött av det. Ibland består vilan bara av tio minuters kopp kaffe, ibland blir det nån timme :), men oftast så orkar jag nu dagarna utan några större bekymmer :). Sen att få sova hela nätterna är ju det viktigaste, märkte sån stor skillnad när jag äntligen började sova bättre. Har jag ett par dåliga nätter på rad så märks det även skillnad där att orken tryter ganska fort :). Men livet är på rätt håll nu och är så tacksam över det. Tänker inte hamna på fel sida igen, nu tänker jag mig noga för vad som är viktigt för just mig :). Man måste lära sig prioritera sig själv, det var väldigt svårt för mig men nu inga problem.

Lever ett helt annat liv nu än tidigare så lugnt och skönt, ingen stress över nånting, den kommer man nog alltid vara överkänslig mot så försöker undvika det :).

PÅ fredag får vi hem ännu en liten valp på åtta veckor ska bli så kul :), visst var det tufft med förra valpen, men nu är han åtta månader och det funkar jättebra :). Nu får vi ett par jobbiga månader igen :), men det är det värt för dom ger en så mycket energi och glädje :).

Ha en fortsatt fin helg så hörs vi, kram

6 reaktioner på ”Så tacksam

 1. Vad glad jag blir för din skull när jag läser om hur bra du mår❤❤❤
  Tänk att aktiviteter som förut tog för mycket energi idag ger dig energi och får dig att må bra.
  Jag har inte kommit lika långt som du men det känns hoppfullt att man kan bli så frisk som du känner dig nu.
  Jag vet att din resa varit lång.
  Jag är inne på mitt andra år med utmattning.
  Det går med snigelfart men det det går långsamt framåt.
  Vad roligt med en ny liten hundvalp.❤❤❤
  Djur ger så mycket energi och lycka.
  Hoppas du får en fin sommar!
  Kram från
  Annica

  Gillad av 1 person

  1. Ja det är så skönt att slippa både matthet och trötthet :), men man måste fortfarande vara försiktig och inte skynda på nåt igen :). Så tacksam att arbetsgivaren kunde ge mig nya arbetsuppgifter :). Jag hoppas att du snart blir till det bättre du med :). Allt tar sin tid 🙂 och detta tog väldigt lång tid att bli frisk från. Det tar sån tid att förändra sig och sitt beteende, att få nya rutiner på saker och ting :). Trodde aldrig det skulle ta sån tid som det gjort. Det går ju inte skynda på tillfrisknandet heller även om man försökte det tidigare :), man läste om allt möjligt som var bra :). Det ska bli riktigt kul med en ny liten vovve i huset 🙂 så nu blir dom snart tre :). Ha en jättefin sommar och ta det försiktigt ♥♥♥, kram från Helena

   Gilla

 2. Åh vilket hopp du inger! Man kan alltså komma ur den här här sega dimman. Så roligt att du fortsätter uppdatera så vi får följa dig.
  Glad sommar!
  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Jo då med lite jävlar anama så funkar allt :), ska uppdatera lite då och då :), är lite seg med datorn nu på sommaren :), kram Ha en jättefin sommar du med 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s