Gått bra att öka på

Nu har jag jobbat 75 % i en vecka och det funkar jättebra, så skönt att det fortfarande går framåt. Man vilar när man behöver och lyssnar på kroppen, jätteviktigt om man ska orka med. Man har inte så mycket ork till annat nu när man kommer hem, men det får vara så nu. Försöker träna lite dom dagarna jag känner att jag orkar, ett par dagar i veckan. Jag går ju hela dagarna i mitt jobb plus att jag får mina hundpromenader hemma så motion får jag tycker jag.

Idag ska jag in på operation av ett navelbråck som jag fick för nån vecka sen, så nu blir jag hemma ett par veckor igen vilket är jättetråkigt när jag precis kommit igång med 75%. Men det är ju inget att göra åt, det är sånt som händer ibland. Får ju inte lyfta och bära på några veckor vilket jag gör hela dagarna i jobbet.

Hoppas det går bra för er allesammans som kämpar på där ute ♥, det blir bättre så småningom, låt det ta den tid det tar. Jag tappade hoppet många många gånger när jag var som sjukast,alla bakslag man åkte på, men nu går det bara framåt vilket är jätteskönt.

Kram till er alla♥

 

4 reaktioner på ”Gått bra att öka på

 1. Vad glad jag blir för din skull.❤❤❤
  Hoppas allt går bra med operationen.
  Jag sätter inga mål för mitt tillfrisknande än.
  Jag försöker ta varje dag för det den är.
  Många bakslag och krascher men jag längtar och drömmer om ett friskt liv igen.
  Har fullt upp med att acceptera att det här kommer att ta tid
  Blir så glad av att läsa om din resa.
  Att det kan ta flera år men att kroppen till slut läker och att det går att må bra igen.
  Var rädd om dig.
  Kram från
  Annica❤❤❤

  Gillad av 1 person

  1. Allt gick bra, det gick ganska fort att få det fixat :),blev lite lätt stressad då vi fick punktering på bilen på väg in, jösses, var helt slut när jag kom fram, det var inte bra att bli så stressad, typiskt att sånt ska hända när man har en tid att passa, men vi hann :), nu får jag vara hemma ett tag igen, får passa på att vila lite extra nu då :). Man kan inte göra annat en att ta en dag i sänder, förstår dig precis :). Ja att acceptera tar tid , för mig tog det närmare två år innan jag gjorde det, och det var i samband med att jag fick hjälp via EPM som jag började acceptera. Men på nåt sätt blev det enklare när man väl var där, nåt tungt släppte liksom, hoppas att du snart är där :)♥. Kul att du tycker det är intressant att följa min resa, tanken är väl att det ska hjälpa nån kanske :). Att det tar tid att bli frisk, man har som sagt tappat hoppet så många gånger om att få bli frisk igen, men nu äntligen är man på gång, efter snart fyra år :). Tycker att det är viktigt att få fram att det går att bli friskare, men att alla kanske ändå inte blir det. Har fortfarande lite koncentrationsproblem, får lite hjärndimma om det blir för mycket runt omkring eller för mycket information. Man har svårt att ta in saker fortfarande, det får inte bli för mycket, då stänger hjärnan ner :). Men att få kunna läsa en bok igen känns underbart, nåt kapitel åt gången funkar :), så mycket böcker som jag köpt under min sjukdomstid men inte klarat att läsa, är ju vanligtvis en riktig bokmal :). Det var en sorg att inte få läsa när man var som sjukast, men hjärnan klarade inte av det alls. Minnet är fortfarande väldigt,väldigt dåligt,, man undrar om det blir så mycket bättre, ibland skrattar man åt eländet :), man kan ibland glömma saker bara på nån timme, helt galet ibland. Men man får acceptera det med :), förklarar ofta på jobbet när jag glömt nåt hur det är :), dom börjar bli vana ;), det har ju inte hänt några katastrofer ännu :). Du får vara rädd om dig och ta en dag i taget :), ha en fin helg, kram Helena

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s